Fun23 ShopbeheerMiss Santa

 

F.U.N.23 is een winkel voor detailhandel gespecialiseerd in Feest artikelen , Feest Kleding , Mascotte pakken en Groot buiten speelgoed . Kwaliteit en veiligheid staan bij ons boven aan. We bezoeken dan ook veel beurzen om deze producten voor u te kunnen selecteren.

F.U.N.23 is opgericht in 2008 met een winkel in het Hartje van Hengelo Gld. Vanaf 2010 is F.U.N.23 ook een webwinkel begonnen met Feest artikelen. Omdat F.U.N.23 veel artikelen op voorraad heeft en goede relaties met zijn toeleveranciers onderhoudt kunnen wij u een snelle levering garanderen..


Een feest is pas is pas geslaagd met een kado van F.U.N.23.


F.U.N.23 levert en adviseerd Carnavals verenigingen , Scholen ,Peuterspeelzalen , bedrijven  en vele andere kortom voor elk gelegenheid bent u bij F.U.N.23 op het juiste adres .Op vertoon van uw kvk of bewijs van vereniging kunt u bij F.U.N.23 tegen extra scherpe tarieven bestellen.

 

Mocht u twijfelen of hebt u een vraag onze klantenservice staat tijdens kantoor uren voor u klaar .Na dat u een bestelling hebt geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging en zodra het pakket verzonden is zenden wij u het Track en Trace nummer van UPS toe zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.Niet tevreden  dan kunt u het binnen 8 dagen retour sturen naar F.U.N.23 lees ook onze algemene leverings voorwaarden

 

F.U.N.23 shopbeer is een onderneming van  F.U.N.23 een bedrijf gespecialiseerd in online bestellingen.

 

Merken Als , Big , Little Tikes , Speedypool , Power Jumper trampolines en Happy Hop springkussens .

 


Geniet van ons online shop gemak .

 

 

Voor iedereen, namens het  F.U.N.23 team - Bedankt en veel Feest en Speel plezier toegewenst!

 

F.U.N.23
Zomaar een Crazy Bedrijf