Little Britain

Little Britain Veel van de sketches draaien rond "minderheidsgroepen", zoals:

* Corpulente mensen, zoals de sketches rondom Marjorie Dawes met haar "Fat Fighters" dieetgroep en Bubbles DeVere die met haar 'sexy' lichaam in natura probeert te betalen.
* Gehandicapten, zoals in de scènes rondom Andy Pipkin die in een rolstoel zit (maar eigenlijk gewoon lui is en kan lopen) en zijn naïeve verzorger Lou Todd; Dennis Waterman, een lilliputter die acteert en voor elke show het themalied wil schrijven.
* Tienermeisjes uit de Breezercultuur, door de stukjes met Vicky Pollard en haar grove, agressieve en ongemanierde gedrag.
* Homoseksuelen, door de sketches met Daffyd Thomas, de "enige homo in het dorp" en Sebastian Love die eigenlijk smoorverliefd is op de Britse premier (gespeeld door Anthony Stewart Head) en dat iets te duidelijk laat blijken.
* Travestieten, de sketches met Emily Howard en Florence Rose, twee 'dames' gekleed in Pride and Prejudice-stijl.

Andere personages die regelmatig terugkomen zijn:

* Carol Beer, werkte eerst voor een bank en later voor een reisbureau. Ze moet alles aan haar computer vragen, die blijkbaar steevast 'nee' antwoordt ("Computer says no").
* Mr Mann, Roy en Margaret: Roy en Margaret drijven een winkel (elke keer een andere) waar Mr Mann komt die precies weet wat hij wil (zoals een piraten geheugenspel). Roy weet nooit waar iets ligt en moet Margaret (die nooit in beeld verschijnt - want ze heeft geen armen en benen) om hulp vragen.
* Anne en Dr Lawrence: Dr Lawrence is een psychiater die zijn patiënten probeert te rehabiliteren in de maatschappij, en hiervoor steeds Anne uitkiest. Zij zegt echter enkel "Eh Eh Eeeeh" , tenzij ze gebeld wordt- dan praat ze met een normale mannenstem.
* Harvey Pincher: een jongeman uit de hogere klasse die gaat trouwen, maar nog altijd borstmelk drinkt bij zijn moeder ('bitty').
* Dudley Punt en Ting Tong Macadangdang: lelijke oude Brit die een Thaise post-order bruid heeft besteld, die niet helemaal aan zijn verwachtingen voldoet.
* Maggie Blackamoor en Judy Pike: twee dames uit het landelijk Engeland. Ze houden zich bezig met het jureren van lokale kookwedstrijden. Als dan blijkt dat het eten niet door een heteroseksuele blanke persoon is gemaakt, geeft Maggie alles over.
* Kenny Craig: een mislukte goochelaar die iedereen die hem dwarszit probeert te hypnotiseren.